Vi har gjerne lyst til å innrede og dekorere boligen vår selv. Derfor har vi ikke lyst på pyntegjenstander eller møbler. Noen andre forslag følger her. Flere blir lagt til om vi kommer på noe mer. For å unngå at flere kjøper det samme finner dere en oversikt nederst der man kan melde fra hva man har kjøpt, eller planlagt å kjøpe (anonymt).

Servise – Flamingo Brunette fra Stavangerflint

Kan kjøpes hos: Bruktbutikker, loppemarkeder

Sverre arvet en god del av dette serviset fra sin farmor, og vi ønsker å komplettere det. Finnes i fargene beige, brun og grønn. På undersiden er de noen ganger merket med «Flamingo», noen ganger med «Ildfast». Porselsensfabrikken Stavangerflint eksisterer ikke lenger, må finnes på loppemarkeder og bruktbutikker.

 

Vi har behov for:

  • Asjett, liten  (18 cm), beige
  • Asjett, stor (21 cm), beige
  • Tallerken (middag, 24 cm), beige
  • Stor ildfast form, beige eller brun
  • Mugge/sausnebb, beige eller brun
  • Stor serveringsbolle (til suppe etc.), beige eller brun

Glass –  Tangen klar fra Hadeland Glassverk

Kan kjøpes hos: Hadeland glassverk nettbutikk, Christiania glasmagasin, andre kjøkkenvarebutikker

Arnhild har samlet på disse glassene i mange år. Vi ønsker å komplettere utvalget. Du finner informasjon om dem på produsentens nettside. Vær oppmerksom på at det også finnes en grå utgave av glassene. Vi ønsker oss den klare varianten.

Vi har behov for:

Andre glass:

Sølvbestikk – Telesølv

Kan kjøpes hos: Gullsmed Ryeng nettbutikk, Th. Marthinsen nettbutikk, de fleste gullsmeder

Arnhild har fått sølv fra denne serien i gaver siden hun var liten. Vi ønsker å ha et komplett sett av dette også. Lages av Th. Marthinsen sølvfabrikk og selges hos de fleste gullsmeder.

Vi har behov for:

  • 1 ostekniv, artikkelnr. 020090, kr 847 hos Gullsmed Rydeng nettbutikk
  • 1 stor spisekniv,  artikkelnr. 020004, kr 985 hos Gullsmed Rydeng nettbutikk
  • 1 stor spisegaffel, artikkelnr. 020001, kr 1 308 hos Gullsmed Rydeng nettbutikk
  • 2 store spiseskjeer, artikkelnr. 020002, kr 1 355 hos Gullsmed Rydeng nettbutikk

Kjøkkenutstyr

Kan kjøpes hos: Gode kjøkkebutikker (Traktøren, Jernia, m.fl.)

Vi er glade i god mat, og da er det greit å ha skikkelig utstyr å jobbe med. Vi har for det meste det vi trenger, men vi kunne tenke oss noen ting i det litt mer avanserte hjørnet.

Vi har behov for:

Turutstyr

Vi er begge glade i turer på fjellet og i skogen. Fellesutstyr til tur med god kvalitet er kjekt å ha.

Vi har behov for:

Gode brettspill

Av typen nerder som oss spiller. Outland i Trondheim eller Oslo kan gi gode anbefalinger. Gavekort hos Outland er et alternativ. Brettspill derfra kan vi også få byttet om dere kjøper noe vi har fra før.

Penger til ombygging av loft og carport

Loftet på huset vårt er ikke godkjent som oppholdsrom. Vi har planer om å pusse det opp og gjøre det til en loftsstue og gjesterom, men slikt koster penger. I tillegg har vi en carport utenfor huset som ikke er bygd i tråd med godkjente tegninger, og må rives og bygges opp igjen. Om noen vil gi oss et tilskudd til det tar vi gjerne imot.

Å slippe å håndtere mye kontanter gjør ting enklere (og tryggere). Dersom du har lyst til å gi penger, sett dem gjerne inn på vår felles sparekonto 4230.56.52916

Laivstæsj

Laiv-rollespill er en hobby vi begge deler. Passende utstyr til laiv-rollespill er også kjekt å ha. Dersom du vet hva du skal se etter og kommer over noe passende vil vi gjerne ha.